Uw beleggings­verzekering bij AvĂ©ro Achmea

Omzetten

Past een ander product misschien beter bij u en uw beleggingsdoel? Dan kunt u uw huidige beleggingsverzekering omzetten. Bijvoorbeeld naar een product waarmee u met minder risico waarde opbouwt. In de meeste gevallen kunt u de opgebouwde waarde van uw beleggingsverzekering meenemen naar dit alternatieve product.

Het omzetten van uw beleggingsverzekering kan ook nadelige gevolgen hebben. Bijvoorbeeld voor de waarde die u opbouwt. Of voor de inkomstenbelasting die u mogelijk moet betalen.

Lost u met uw beleggingsverzekering (een deel van) uw hypotheek af? Dan kunnen wijzigingen in uw beleggingsverzekering invloed hebben op uw hypotheek. Het kan zijn dat u toestemming van uw hypotheekverstrekker nodig heeft om uw verzekering aan te passen.

Laat u daarom goed adviseren over wat u het beste kunt doen. En wat de gevolgen voor u zijn. Een adviseur brengt mogelijk kosten in rekening voor dit advies. Spreek daarom duidelijk af waarvoor uw adviseur wel of geen kosten rekent. En hoeveel u dan moet betalen.


Bel uw adviseur

Wilt u uw beleggingsverzekering omzetten? Bel uw adviseur. Heeft u geen adviseur voor uw beleggingsverzekering? Wij brengen u graag in contact met een adviseur bij u in de buurt.